Sirap Grupa

Sirap Grupa

Sirap je jedan od vodećih proizvođača ambalaže za svežu hranu u Evropi. Pod rukovodstvom je 100% Italmobiliare holding-a, Italijanske kompanije aktivne na Milanskoj berzi.

Sirap 2015

    • Obrt: € 208 m
    • 1.150 zaposlenih
    • 10 proizvodnih pogona
    • 15 kompanija u 15 zemalja

Kompletna mreža kompanija je posvećena  sistemu pakovanja. Sirap poseduje rešenja za pakovanje vašeg proizvoda, i može personalizovati ponudu prema vašim potrebama.

Sirap razvija inovativna rešenja za sve potrebe pakovanja sveže hrane: kontejnere od XPS-a (stiropora), PET-a i PP-a (polipropilen) za sve primene. Obezbeđujemo širok spektar trgovačkih proizvoda za industriju sveže hrane i mesta direktne prodaje (folije, konterneri, mašine, oprema, servis...).

Aktivnosti Sirap-a: više od pakovanja. Tim profesionalaca radi zajedno kako bi podržao sve kupce, sarađujući na ostvarivanju ciljeva i rezultata. Dizajn, proizvodnja, i mnogo više: kontinualan dnevni kontakt i podrška kupcima širom Evrope.

Struktura Grupe

MEĐUNARODNO PRISUSTVO

Sirap proizvodne aktivnosti čine 9 fabrika u Italiji, Francuskoj, Poljskoj, i Mađarskoj, sa dvostrukom dobiti za kupca: kompletna podrška proizvodnje može biti dostupna širom Evrope. Dodatno, kratke udaljenost smanjuju transportne troškove.

Blizina kupcima je ključna za Sirap, koji posluje u 12 zemalja i ima predstavništva (agente i distributere) u svim većim zemljama Evrope. Krajnji cilj je podrška kupcima: uvek dostupna i bliska.

RS